Tjänster hos Stockholm Lash Lounge i Bromma

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=’scroll’ bottom_border_style=’scroll’ scroll_down=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-57cf4′]

[av_one_fifth first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-gesk’]

[/av_one_fifth][av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-3zc8k’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2v4ec’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=’rgb(241, 241, 241)’]

Våra tjänster

Välkommen till Brommas bästa skönhetssalong. Nedan finner du en lista över våra många behandlingar inom skönhet.

Fransförlängning (volym)

Nytt set volymfransar, 150 min

Nytt set fransar för män, 120 min

Refill ”tappat allt”, 120 min

Refill, 80 min

Refill, 60 min

Refill “quick fix”, 45 min

Fransförlängning (singel)

Nytt set singlar, 120 min

Refill “quick fix”, 45 min

Refill singlar, 60 min

Refill singlar, 80 min

Borttagning av fransar, 25 min

Lash lift

Lash lift med keratin och goldboost inkl. färgning av fransar, 70 min

Lash lift lyx inkl.keratin, goldboost, rengöring, ansiktsmask, ansiktsvatten och fuktighetscreme

Bryn och fransar

Brynplock- och färgning, 30 min

Browlift/browlamination inkl plock, färg och keratin

Färgning av fransar- och bryn, brynplock med keratin och goldboost-behandling, 45 min

Spraytan

Spraytan “duo” kampanj, 30 min

Spraytan, 20 min

Övriga behandlingar

Infraröd bastu/ IR-bastu

Massage

Ansiktsbehandling

Microneedling

Pedikyr

Vaxning

KONTAKT

Telefon: 070-0440548
[/av_textblock]

[av_button label=’BOKA TID’ link=’manually,https://www.bokadirekt.se/places/stockholm-lash-lounge–7882′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-k1tjq8mn’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_three_fifth][av_one_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-22yic’]

[/av_one_fifth][/av_section]